inimi de pui la gratar

Vezi reteta video:

Inimile de pui la gratar sunt un preparat savuros si apreciat pentru gustul intens si textura frageda. Inimile de pui, marinate inainte de gatire cu mirodenii precum usturoi, boia, piper, cimbru si putin ulei, capata o aroma bogata si o nuanta usor afumata dupa ce
sunt asezate pe gratarul incins. Se gatesc rapid, raman suculente si se servesc fierbinti, alaturi de garnituri simple precum legume la gratar, cartofi copti sau paine proaspata.

Ingrediente:
Inimi de pui 1 kg
Sos Teriyaki
Sos de soia
Otet de orez
Sake

Mod de preparare:
Se curata si se spala inimile cu apa rece.

Se pun sosurile peste inimile curatate si se lasa la marinat 1/2 ora la frigider.

Se pun inimile desfacute pe frigarui si se frig pe gratarul bine incins.

Se servesc cu sos de piper.

Pofta buna!

Loading